Ny vecka - nya tag

Nu är den gnetiga helgen förbi. I fredags stod vi till sena kvällen och packade flyttlådor. Och inte fick vi ner allt för det. Lådorna tog slut... typiskt! Lördag förmiddag började med besök av Mr T:s mormor och mamma som kom och kikade på lägenheten, firade min namnsdag och fikade. Jätteroligt! Sen bar det av mot gamla lägenheten och så började bubbandet. Jag vet inte hur många vändor det blev men när klockan närmade sig 20.00 så var i alla fall lägenheten tömd. Så skönt! Då var det "bara" förrådet kvar. Men det blev inte gjort förrän på söndagen. Men nu är verkligen allt tömt! Det enda som återstår är lamporna i taket (vilket måste sitta där för att städfirman ska kunna se smutsen...), en bordsskiva och tvättmaskinen. Så skönt!

Igår hann vi även med en sväng till IKEA för att införskaffa inredningen till garderoben i sovrummet. Hur bra som helst. Så nu är det bara att börja tvätta upp allt när tvättmaskinen kommer på plats och börja få ordning i garderoben. På eftermiddagen igår var jag, Mary och Em på fotografering. Det var också skoj borsett från den tid det tog möjligen. Som vanligt blir jag inte ofta nöjd med bilder men jag lyckades få med mig 4 bilder hem. Jag får la ta och lägga upp dem här när vi fått igång internet hemma.

Idag ska vi iväg och köpa bänksskiva till köket. Hoppas hoppas att vi hittar en som vi blir riktigt nöjda med. Imorgon kommer elektrikern och då gäller det att vi har allt fixat och klart så att han kan installera allt och inte behöver komma ytterligare en gång. Jag vill helst inte ha fler människor där rotandes nu. Jag vill bara få allt på plats.

Dax att jobba vidare...

Tjing!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ja men du är väl perfekt med dina 26år?! ;)

sista helgen i oktober är satt, vi ses då va? Kram!

2009-09-21 @ 11:17:14
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0