Fira fira fira!

Fredag: Fick besök av kusin Amanda och hade en mysig kväll med tacos, Alice i underlandet på big screen och övernattning. Mysigt! Roligt att träffa henne för det var verkligen länge sen!

Lördag: Klockan på ringning för att åka till Nynäshamn. Upp, fixa frukost, göra i ordning oss och iväg. Glömmer presenten som 50-års barnet ska ha och får åka hem efter en bit på väg. Suck. Iväg igen. Har passat på att boka in en träff med en tårtbagare i Nynäshamn, Chokladhuset. Kommer dit en halvtimme för sent (dock ingen fara) och får träffa hon som har företaget. Pratar igenom det vi har att komma med för tillfället och ber om att få komma tillbaka efter en timme för att få fyllningsprover att smaka på. Det går bra. Åker ner till hamnen i Nynäs och äter lite glass i solen. Härligt! Tillbaka till Chokladhuset och hämtar fyllningarna, 7 st! Åker till födelsedagsbarnet, min morbror. Äter god mat, pratar med trevliga människor och firar! Hurra, hurra hurra! Hem sent på kvällen.

Söndag: Upp i tid för idag är det firning av Mr T:s mormor som fyller 90 i juni. Åker till Mr T:s mamma för att hjälpa till med utsmyckning av smörgåstårta och avlämning av kakor jag bakat. Sen vidare till lokalen vi ska vara i. Uppdukning och sen ramlar det in folk. Roligt roligt! Återigen mycket god mat och trevliga människor. Rutan blir rejält firad! Yihaa! Festen är slut och bortplockning av tårtor och fat ligger på schemat. Vi skjutsar hem födelsedagsbarnet och hjälper till så gott vi kan med städningen. Hem till Mr T:s mamma för att lämna av allt och sen är vi så trötta så vi åker hem. Väl hemma känner Mr T att det är lika bra att fixa med de skivor vi blivit tillfrågade om med kort och film som vi fixat med under dagen. 10 skivor att bränna och två maskiner tvätt. Kudden...

Måndag: Är det helg nu?


Kommentarer
Postat av: Maria

Jepp, det är måndag, men för mig är det tisdag, för i fredags var det lördag och i lördags var det söndag...

2010-05-24 @ 12:13:59
URL: http://shoppingfri.blogspot.com
Postat av: Fredrika

Hahaha! Så nedrans virrigt det här...!

2010-05-25 @ 08:09:18
URL: http://fredrikakrusberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0