Trött men nöjd

vilken helg det har varit! Helt galen! I fredags var jag ju på Kristallengalan. Helt tokigt roligt var det! Jag dabsade så att min klänning var dyngsur när jag trillade innanför dörren hemma vid 2 snåret. Jag förundras dock över folk som inte har lärt sig att hälsa på andra människor man känner igen. Varför tro att man är så mycket viktigare än någon annan att man inte kan hälsa, det kommer jag nog aldrig att förstå. Tack alla som INTE är så!
Jag pratade för övrigt med "Simon and Thomas" Simon om min snart 90-åriga svärmormor som är överförtjust i dem och deras program. Han bad mig "give her our best regards" så det ska jag självklart göra!

På lördagen var det bröllop då en av Mr T:s kusiner gifte sig. Väldigt trevligt! God mat och trevliga människor. Det blev en del dans även denna kväll, men som tur var kom jag inte hem med dyngsur klännig igen...

Tjejmilen! Söndagen innebar tjejmilen. Jag powerwalkade/sprang tjejmilen! Det var riktigt roligt. Nu har jag min medalj som jag kan titta på och säga till mig själv "Yes you can!". Jaa, jag gjorde det faktiskt. Trots magsmärtor och enorm trötthet efter två dagars fest. Vi firade med att gå och äta indiskt efterråt.

Tjing!

Vi börjar helgen med en gala

Så var det fredag igen och ytterligare en vecka har haft sin gång. Nu är helgen på intågande och med den en massa skoj. Ikväll är det TV-galan Kristallen som gäller. Jo-jo. Fick en biljett så nu ska här galas! Jag har dock inte bestämt mig för vilken tid jag ska ta mig dit men det visar sig senare... Kläder! Det är ett knepigt kapitel tycker jag. Eftersom jag aldrig varit där tidigare känner jag att jag är helt vilse vad gäller valet av kläder. Jag frågade en av mina kära kollegor som delade med sig av sin outfit för kvällen. Det verkar som att klänning är ett hett tips i alla fall. Det ska i alla fall bli väldigt kul att få vara med om det.

Imorgon är det ju då lördag och denna lördag ska vi iväg på Mr T:s ena kusins bröllop. Självklart har man köpt en ny klänning till detta event. Det blir en /lila/rosa/svart. När jag skriver det så här känner jag att det kaaanske inte låter så snyggt, men jag tycker det blir bra.

Söndag. Just det... tanken är att jag ska powerwalka tjejmilen på söndag. Jag hoppas bara att jag får sova ordentligt innan dess. För om jag är så trött som jag är idag är frågan om jag inte somnar på vägen. Jag har i alla fall köpt nya skor och tränat regelbundet. Så det är bara att ge sig iväg. Hoppas det blir en rolig upplevelse också! Inte bara nyttig.

För er som inte ska på kristallen, bröllop eller springa tjejmilen, ha en lugn och skön helg!

Tjing!

Nytt kök - nya måltider?

Igår blev vi klara med målningen av hela hallen och taket i vardagsrummet. Jag tycker det blir riktigt bra. Men det är så klart svårt att se hur det ska bli i slutändan utan det golv och färger vi tänkt ha. Mr T lyckades också riva ut det gamla köket och gjorde tyvärr en jobbig upptäckt. Den yta som vi planerat efter stämmer inte riktigt. Under ett av de gamla skåpen visade det sig att det fanns en betong klump. En riktigt stor betongklump. En som man tydligen inte får ta bort. Så nu måste vi planera om... inte precis vad man önskar men det är bara att gilla läget.

Idag kommer vårat nya kök! Ska bli jättekul att få se det på plats inom snar framtid. Hoppas också på att vi kommer iväg för att köpa golvet till hallen och köket idag så vi kan börja med det. Det krävs ju liksom för att vi ska kunna börja med själva köket.

Nu är det dags att pysa hem... mycket att göra... som vanligt...

Tjing!

Måndag

Idag är det måndag och jag sitter i min kontorsstol på jobbet. Där jag hör hemma. Helgen har varit helt crazy men rolig. Min födelsedag vart väldigt lyckad med middag på Hermans och 5-kamp på grönan. Tack Em, Mary och Hong för trevligt sällskap! På lördagen blev vi väckta av ett telefon samtal klockan 6.30 och sen var det ju tyvärr inte så lätt att somna om så vi stack till nya lyan och fortsatte måla. Vid 11-snåret kom min ena morbror med familj förbi och firade min födelsedag och kikade på nya lägenheten. Riktigt roligt var det! Efter det bar det av mot stan för att ta en fika med min barndomskamrat och hennes kille. Det var också jätte trevligt och tur hade vi med vädret så det blev till att sitta ute i solen. När vi bröt upp med dem skyndade vi att avsluta den inflyttningspresent vi skulle ha med oss till inflyttningsfesten som var på kvällen och sen bar det av dit. Kvällen var verkligen lyckad med roliga människor och god mat. Och tack Azarina för att du gav mig en prinsesskrona och tvingade alla att sjunga födelsedagssången till min ära ;)...

Söndagen var lite lugnare... vi började dagen med att åka till byggmarknader och reka inför inköp på eftermiddagen. Därifrån bar det av till arlanda för att fira min och min mors födelsedagar med lunch. Det var väldigt trevligt och bra terapi för en som fortfarande kan känna nervositet för flyg. Efter det åkte vi runt för att lyckas få tag på det golv vi ville ha till nya lägenheten. Till slut hittade vi det i Botkyrka. Bilen vart rejält lastad så färden hem tog lite längre tid än vanligt. Väl på plats hemma var det dags att lasta ur och vi skyndade oss allt vad vi kunde. Vi kan max ha stått där 10 minuter allt som allt. När vi är uppe i lägenehetn med sista paketen hörde vi hur en bil rullade utanför huset och började tuta. Ja ja vi kommer sa vi till varandra och skyndade ännu mer (om det var möjligt...) men bilen utanför var otålig och hängde sig strax efter på tutan igen. Vi packade in sista paketet, låste dörren och tog hissen ner. Väl nere möter vi en man som öppnar en längre diskussion med orden "ni får ta och flytta på biljävlen". Jag är inte den som brusar upp lätt... jag brusade upp.... De här enerverande människorna ansåg att det hade större rätt att stanna bilen och plocka ur deras "tunga" last än vad vi hade. Vi stod i vägen för dem. Jag orkar inte förklara hur diskussionen fortläpte med jag var rejält arg när vi lämnade platsen. Mr T hade inte heller mungiporna i topp. Vad är det med sådana bittra människor! Varför inte bara fråga om vi var klara eller åka runt och ta den andra vägen in på gatan! Jag känner att jag fortfarande blir upprörd när jag tänker på det. Vi avslutade i alla fall golvläggningen i ett av sovrummen igår. Superskönt! Idag hoppas jag på att vi blir klara med det andra sovrummet. Det vore toppen!

Tjing!

Happy birthday to...

mig! Ja för idag är det min födelsedag. Vaknade imorse och fick frukost på sängen av min älskade Mr T. Fick en suverän present också! Parfymen 212 från Carolina Herrera och den doftar så gott! Han är faktiskt riktigt bra på det där. Det var en riktigt mysig morgon. Sen bar det av till jobbet och nu tillbaka från lunchen kan jag meddela att jag blev bjuden på sushi av en väldigt omtänksam kollega. Sushi är SÅ gott. Lite senare ska vi äta tårta på redaktionen och sen bär det av hemåt en sväng innan jag ska iväg med Mr T och kompisar och äta middag på stan. Det ser jag fram emot! Hoppas att vädret håller i sig så vi kan sitta ute. Har bokat plats ute i en trädgård på söders höjder nämligen. Vi får väl se om jag lyckas ta lite bilder som jag kan dela med mig av sen.

Igår lyckades vi måla klart sovrummet med vit färg så nu är det "bara" fondväggen, golvet och lister kvar. Sen är det inflyttnings klart. Det blev också till att måla taket i hallen och väggarna i det mindre rummet. Mr T jobbade med att få bort de dörrar och dörrkarmar som vi inte ska ha kvar. Så nu är det också klart. Vi har nu lyckats fylla nästan hela grovsoprummet med material från lägenheten. Det är bara till att hoppas på att de tömmer det snart.

Imorgon ska vi försöka hinna med en hel del. På förmiddagen kommer en av mina morbröder med familj och fikar. På eftermiddagen ska jag träffa min barndomskompis från Dalarna som är nere över helgen och på kvällen är det inflyttningsfest på agendan. Ska verkligen försöka att inte känna mig stressad... på söndag bär det av mot arlanda för att äta fördelsedagslunch med min mor och far som kommer hem från Italien.
En ganska fullspäckad helg. Det ska bli skoj!

Trevlig helg!

Tjing!

Jag ska måla hela världen...

Igår fick jag min iPhone! Denna efterlängtade mobil. Tänk vad skönt att kunna använda sin mobil som vanligt och slippa hitta nya vägar för att kunna nå det man vill bara för att vissa av knapparna inte fungerar. Underbart! Jag bara konstaterar.

Solen skiner och himlen är blå. Otroligt skönt! Imorgon fyller jag år och jag anser att sommaren är inte över förrän jag har fyllt år. Alla pratar om hösten men jag tycker inte att vi är riktigt där än. Jag vill ha kvar min karamell lite längre. Jag HAR inte smygöppnat pappret!

Igår målade vi klart taken i två av de tre rummen och jag hann till och med måla vägen i sovrummet en gång. Riktigt skönt! Det börjar arta sig. Tänk va stor skillnad det blir med lite färg. Vi hoppas på att kunna flytta in i lägenheten nästa vecka. Men då gäller det att det rullar på. Det känns att man jobbar varje vaken timme för kroppen börjar säga ifrån. Jag är så himlans trött. I helgen har vi jättemycket roligt vi ska hinna med också så det blir inte så mycket vila då heller. Jag hoppas och tror på söndag morgon. Att jag får sova lite längre.

Tjing!


Det nya snigelskalet

Igår var en lyckans dag då vi fick nycklarna till vår nya lägenhet. Vi åkte upp i hissen på små rosa moln och skulle tillsammans öppna dörren till vår nya borg. Vilken känsla! som min kära kollegas dotter skulle ha sagt. Vår första måltid avnjöts på balkongen sittandes på var sin utfälld balkongstol i äkta plast! Inflyttningsskålen gjordes med hjälp av två plastglas och en flaska "Chapel Hill". Där satt vi på var sin stol och blickade ut mot stockholms höjder och glimten mot havet. Det var en charmig stund. Redan igår kväll hade vi rivit ut garderoberna (vilket inte var det lättaste!) och målat taket en gång i sovrummet. Det känns riktigt bra att ha kommit igång direkt! För att komma ner i varv satte jag mig och laddade ner funktioner till den iPhone jag kommer få i veckan. Sååå roligt! Nu vill jag bara att den ska landa i min hand snarast möjligt!

Vad behövs när man ska göra om en lägenhet...
Startkittet...

Tjing!

Packar min låda

Nu är det igång, det underbara packandet av lådor. Okay, det kanske inte är fullt så underbart. Är det inte fantastiskt hur man lyckas fastna med att titta igenom det gamla fotoalbummet som stått orört i hyllan eller rensa igenom högar man inte visste fanns. Jag tycker verkligen att jag är duktig på att inte spara på en massa onödigt och ändå finns det liksom där. Jag ger åter löftet att jag ska bli bättre på att inte spara på onödiga saker i hopp om att det materiella livet ska bli lite lättare. Vi får väll se...

Lägger upp lite bilder från bröllopet i Lysekil...
Tjing!

Det var väldigt varmt den dagen. Men för en som gillar värme var det toppen.
Det var väldigt varmt den dagen. Men för en som gillar värme var det toppen.

THE couple! Me and my darling. Jag är inte ond... har dock en återkommande tendens till att få röda ögon på foton.
THE couple! Me and my darling. Jag är inte ond... har dock en återkommande tendens till att få röda ögon på foton.

Ja här är vi. Jag och bruden i Lysekil.
Ja här är vi. Jag och bruden i Lysekil.

På väg mot nya mål

Igår hände det. Jag sålde min lägenhet! Fantastiskt skönt att äntligen fått det gjort. Så det firade vi med lite skumpa och chokladkaka. Bjöd min kära Mr T på middag också. Den här helgen gäller för övrigt flyttpackning. Vi har inte börjar packa någonting. Vi har visserligen ungefär en månad på oss. Men ändå. Känner att det börjar bli dags nu. På måndag får vi ju som sagt nyckeln och då är det skönt om det börjat rulla på.

En annan trevlig (eller egentligen inte) som jag upptäckte i morse är att bromsen på min cykel ligger i hela tiden. Jag har tyckt att min cykel har varit så himla trög, även i nerförsbackar. Inte så konstigt insåg jag imorse. Så i helgen hoppas jag även på att få till det så jag slipper cykla i "motvind".


Barbara Streisand inleder min helg

Sitter och lyssnar på Barbara Streisands ljuva toner på spotify i väntan på att helgen närmar sig sin början med stormsteg. Den här veckan har gått ännu fortare än förra veckan. Det känns verkligen inte som att det var två veckor sedan semestern avslutades. Väderleksrapporten för dagen lyder som följer: sol och blå himmel men kyligt i luften. Jag vill inte riktigt inse att det är sensommar på väg mot höst. Varför går sommaren alltid så snabbt? Varför bor jag inte i ett land där sommaren är den längsta perioden på året? Funderar ibland på hur det skulle vara. Att kunna gå hem efter jobbet. Lägga sig på en grön gräsmatta eller en varm sandstrand och bara läsa en bok eller vila i solen. Det är nästan så jag trillar av stolen av avslappning när jag tänker på det. Varför bor jag i Sverige... egentligen...Kanske borde leva som Barbara sjunger "Any Place I Hang My Hat Is Home".
Igår sålde jag min lägenhet. Jag citerar åter kära Barbara med "Any Place I Hang My Hat Is Home". Nu är det dags att klippa trådarna till min gamla singel-lya och bli offentlig sambo. Det ska bli riktigt skönt! Jag har inte fått posten i brevlådan på 5 år, DET är lyx! Tänk att få gå fram till dörren, ta upp ett kuvert och läsa "Fredrika Krusberg". Nä men! Ett brev till mig! Väldigt trevligt ska det bli, så länge det inte är räkningar... i och för sig kan det ju vara rätt trevligt att de dimper ner också så att jag inte får möjligheten att göra rätt för mig...

Nu väntar två dagars flyttpackande för min del. Än så länge är inte en enda pinal packad så det börjar liksom bli dags för det. Vi får väl se om jag kan lämna någon lägesrapport mitt i röran under helgen, annars får jag uppdatera nästa vecka. Må så gott!

Tjing!

Ett erbjudande man inte tackar nej till

Idag skiner solen... och jag försöker skina med den så starkt jag bara kan. Jag har blivit erbjuden en ny position inom företaget. Nämligen som Portal-redaktör. Det är något jag inte kan tacka nej till. En utveckling och ett nytt steg som gör att jag lär mig mer och får mer ansvar. Jag blev så glad när jag blev tillfrågad. Det ska bli riktigt roligt! Tråkigt så klart att min kollega slutar. Men jag blir glad över att jag får ta över och hoppas jag kommer göra ett lika bra arbete.

Ett annat "erbjudande" (vet inte om jag verkligen kan kalla det för erbjudande, men när jag ändå är inne på det temat) fick jag igår från min mäklare. Han har hittat en köpare av min lägenhet. Så i eftermiddag bär det av till Viksjö för att skriva kontrakt. Riktigt härligt att allt faller på plats bit för bit. Igår var vi till banken och skrev på nya papper för den nya lägenheten och på måndag får vi nyckeln. Det ska bli så roligt att sätta igång.

För övrigt är det sol, blå himmel och en doft av hav i luften.

Tjing


Och så har jag kommit på att jag är ful också.

Ja det var vad jag helt spontant kläckte ur mig mitt i en diskusion om lägenheter. Det hörde inte riktigt hemma där jag vet, men det var det som gjorde att vi hade något roligt att skratta när jag, M och E träffades ikväll. Mina spontana kommentarer. Jag sitter liksom och funderar på flera saker samtidigt... Jag vet inte riktigt hur jag tänkte just i denna sekund men det är tur att man kan skratta åt det.

E visade för övrigt en video på youtube med en tjej som gjorde sin egen videoblogg och var... speciell. Jag vet att jag ska ha en open mind, inte dömma. Men jag kan inte låta bli att undra om en människa verkligen kan vara så på riktigt. Men jag skall icke dömma!

Tack för den goda grytan M, det gjorde du bra!

Tjing!

Back in the hous of Television

Japps. Nu är vi tilbaka på fast mark och i vardagen. I måndags åkte vi ut till skärgården med en båt och där blev vi kvar över natten och åkte hem stockholms city igår. Det var ett jättetrevligt och roligt seminarium. Jag sov dessvärre inte många timmar vilket förklarar varför jag klockan 21.00 igår inte orkade se klart den film jag och Mr T påbörjar utan fick släpa mig i säng istället. Väldigt skönt att lägga huvudet på kudden. Faktiskt så skönt att jag hade stora problem att kliva ur sängen imorse. Cykelturen till jobbet i morse trodde jag inte att jag skulle klara men det visade sig gå relativt bra. Jag är ju trots allt på jobbet nu...

Vädret idag är inte det bästa... Regnet studsar försiktigt mot taket utanför mitt fönster men det är faktiskt rätt mysigt. Jag sitter med Céline Dion som sjunger "Bewitched, Bothered and Bewildered" i lurarna och det är faktiskt ganska rofyllt. Igår på vägen hem från båten gick jag förbi Axelssons och passade på att gå in för att kika om jag kunde hitta en klänning till det bröllop vi ska på om ungefär två veckor. Jag kom inte ut tomhänt. Jag lyckades faktiskt hitta en riktigt fin klänning som kommer passa bra till de skor jag har till. Jag har fått upp ögonen för Axelssons den här sommaren, släppt de fördommar jag haft mot butiken. Jag har helt enkelt blivit överbevisad... det finns annat än kläder för 40/50 +are.

Det är faktiskt ganska skönt att komma tillbaka till vardagslunken. Men det kanske beror på att den inte vara så länge, för på måndag blir ju jag och Mr T lägenhetsägare!

Tjing!

Tur och retur Lysekil

Så var man hemma igen för en snabb ompackning. I lördags bar det av mot Lysekil där ett par vänner gifte sig. Det var upp med tuppen vid 5.30 för att åka 06.00. Resan gick facktiskt ganska smärtfritt. Väldigt varmt och väldigt ont i baken var det negativa resultatet men vi hade roligt och fick se nya delar av Sverigekartan. Vi var framme vid 12 snåret och lämnade av vår medpassagerare på rätt plats för att sen åka till vårat bokade hus på en närbelägen camping. Snabbt ombyte och tillfixning sen var det iväg till bröllopet som gällde. Det blev en väldigt fin sermoni på en kulle mot vattnet och det var superfint väder om än lite varmt. Det hela blev väldigt lyckat! God mat ocg gott sällskap med roliga och fina tal. Jag ska försöka få in lite bilder senare.

Idag ska jag iväg till skärgården med jobbet. Det ska bli jätteroligt! Klockan 9.30 går båten så jag måste börja röra på mig snart. Lite nervös för båtresan men hey, det löser sig. Jag får berätta om våra bravader på onsdag när jag är hemma igen.

Tjing!

Helgen på lägligt avstånd

Idag är helgen så nära att jag nästan kan peta på den. Dock blir det inga direkta sovmorgnar i helgen. Imorgon ska vi upp vid 5.00 för att åka till Lysekil och gå på bröllop. Det ska bli riktigt roligt men så klart också tungt att behöva gå upp så tidigt på en lördag. Hoppas på att kunna få sova lite längre på söndagen.

Eftersom det är fredag idag tänkte jag att jag skulle ta i för hela helgen när jag cyklade till jobbet i morse. Något jag fick ångra bittert när jag var framme. Jag mådde så dåligt. Jag hade pressat min kropp alldeles för hårt. Hade tänkt att jag skulle ta mig ut på en jogging runda på lunchen men nu blir det inställt. Fick lägga mig i soffan på jobbet och invänta att illamåendet skulle försvinna och att jag inte skulle svimma. Så det blir en lugn tur hem på cykeln idag och sen får jag börja om nästa onsdag igen. Ja det blir tyvärr inte någon tur på cykeln måndag eller tisdag för då befinner jag mig ute i skärgården med jobbet. Det ska bli jättehärligt! Att få göra något annorlunda med jobbet.

Nu ska jag jobba vidare så jag kan få röra mig hemmåt i tid.

Trevlig helg!

Tjing!

Olycka och trevligt återseende

Gårdagen börjar tyvärr inte så bra som man skulle kunna ha önskat. Mr T har ju som jag tidigare berättat köpt en ny cykel. En ny cykel som jag idag ogillar starkt!
Igår var dagen då den skulle få följa med på en första tur. Vi skulle åka tillsammans. Jag och min black bike och Mr T och hans black bike. Men... På vägen ner för backen från vårt hem händer något som bara inte får hända!
Mr T åker framför mig och vi har precis börjar få upp farten när jag ser hur Mr T:s framdäck viker sig och kastas framåt mot asfalten. Jag hinner tänka ganska mycket på de få sekunderna de handlar om slänger snabbt ifrån mig min black bike och springer fram för att se hur det gått. Mr T har otroligt ont i delar av kroppen men det visar sig att han kommit lindrigt undan med skrubbsår över hela kroppen och en bula i pannan (som visar sig senare under dagen). Han hade hjälm. Han hade HJÄLM! Och jag säger bara - tack för det. Det hade kunnat gå riktigt illa annars. Cykeln är bara att lämna tillbaka och nog 17 ska vi skriva ett upprört brev där vi kräver ersättning på något sätt! Han hade ju bara tagit ett par tramptag i nerförsbacke innan gummidäcket lossnade från ramen. Vad är det för skit. Jag är fortfarande upprörd för det betyder att samma sak kan hända väldigt många fler om det är ett konstruktionsfel. Nu ska jag lämna denna upprörande del av gårdagen och gå vidare till det mer trevliga.

Igår kväll träffade jag Klara. En underbar människa som har många goda sidor. Vi träffades på Medis och bestämde oss för en uteservering. Ett kärt återseende då det var ett bra tag sen vi sågs sist. Det var jätteskönt att bara kunna sitta på tu man hand och prata och äta gott. Det är tur att vi bokat in vår nästa date, då har man något att se fram emot.

Jag har äntligen fått möjligheten att få användning av min flash-kunskap i mitt arbete. Sitter och arbetar med ett litet projekt som jag tycker är riktigt roligt. Dags att återvända till "the flash-world".

Tjing!

Befriad

Igår åkte jag och Mr T till cykelringen för att kika efter en ny cykel till Mr T. Ett besök som gjorde mig befriad när det gäller att ligga i på pedalerna. Det är nämligen så här att jag känt mig otroligt otränad och trög på min cykel på väg till jobbet och jag fick svaret på varför. Det är inte att jag är sämre än alla andra på att cykla oxh heller inte att jag är mycket svagare. Tydligen är det mycket trägare att cykla med en mountainbike än en vanlig cykel, mycket tack vare de tjockare/bredare däcken med dubb. Varför har jag inte fått denna information tidigare. Som jag kämpat mig upp för alla backar medans alla runt omkring mig glider förbi och ser helt oberörda ut. Själv får jag stanna på toppen av backen, röd som en tomat för att få i mig några klunkar vatten innan jag kan trampa vidare. Men nu vet jag varför. Så min nya grej är att spana efter alla som åker om mig och kikar vad de har för slags däck på cykeln och idag vart det många nöjda nickanden med tänket "jo-jo minsann, du åker mycket snabbare än mig för att du har smalare däck utan dubb". Och till min stora glädje fick jag idag åka om två killar i kostym som "finåkte". Vilken revanch! Eller ja... det kändes i alla fall bra att jag kunde ta mig om någon, om än med flåset i halsen.
Hur som helst så känner jag mig befriad. Det är okay att jag flåsar mer än de andra. Det är okay att jag blir omkörd flera gånger på vägen mot mitt mål. För jag har en mountainbike!

Tjing!

Första dagen i verkligheten igen

Idag är det måndag och det betyder att jag har börjar jobba igen. Och det känns faktiskt inte så dumt. Idag börjar jag nämligen min renlevnadsstil också. Nu är det cykeln som gäller fram och tillbaka till jobbet och inget godis förutom på speciella tillfällen. Man inser inte förrän man är mitt i det vilket enormt sockersug man har. Så nu gäller det att försöka råda bot på det.

I lördags firade alltså jag och Mr T en flerårsdag och det var jättemysigt. En hel dag med bara vi två. Igår, söndag, var det så fint väder så då gick vi ner till det lokala badet och låg på gräsmattan och bara slappade. Såå skönt!

Det är bäst att återgå till arbetet nu. Det finns ju en del att göra så här första dagen efter semestern.

Tjing!

Mr T + Fredrika = sant

Idag är det en väldigt speciell dag. Det är min och Mr T:s förlovningsdag och den är bara för oss. Därför blir det heller inte mer skrivet...

http://www.youtube.com/watch?v=6TMBH0eUtWE

RSS 2.0