Sköna moves



Den här killen har riktigt sköna moves... Don`t need to say no more.

V.I.P

Very important people. Jo jo det är vi som sitter på styrelsemötet i bostadsrättsföreningen. Om inte annat så känner man sig ganska viktig. Man sitter där och lyssnar på männen i 60 + åldern och deras funderingar kring byte av fastighetsskötare och bredbandsleverantörsbyte. Jag har än så länge inte så mycket att tillägga då jag känner att jag är för oinsatt men en dag - kanske jag sitter där och klämmer fram brighta idéer och kommentarer. Det jag kommer med idag är frågor. Min största fråga som jag inte har ställt högt inför alla är hur det kan ta så lång tid att gå igenom en och samma punkt. Men jag vet ju egentligen anledningen. Det är för att man fastnar i samma hjulspår och liksom tuggar samma sak i över en timme. Även om vi tagit ett beslut eller redan fått svar på frågan återkommer punkten minst en gång till. Nej, jag är en människa som gillar effektivitet. Det är tyvärr inget som idag finns med på agendan i ett bostadsrättsföreningsmöte. Som by the way är en gång i månaden...

Våren är här!

Och det betyder att sommaren är på G, tycker jag. I dag när jag gick hem stack det här upp ur jorden i rabatten vid huset.

Gula små vårblommor kikar fram när snön töat bort.

Visst är det fint!?

I morgon är det sista heldagen på jobbet innan påskledighet. Ska bli jätteskönt med lite längre ledighet. Vi styr kosan mot landsstället i Katrineholm och blir kvar där ett par dagar. Ska bli jättemysigt. Hoppas på sol och mindre snö!

Igår fick jag ett oväntat kuvert adresserat till mig. Det visade sig vara från Stockholms stads bostadsrättsförening. Jag hade tydligen betalat in en gång för mycket och det ville det så gärna betala tillbaka. Tack säger jag som hamnar ett par hundralappar + på kontot den här månaden. Kanske kan behövas till trippen ner till Malmö nästa vecka. Det ser jag fram emot. Det blir en lång resa men roligt. Äntligen få se hur Carrosellen bor.

Numera är det ju sommartid och det är fantastiskt hur ljust det är ute så här på kvällen. Det är verkligen härligt. Får mig att tänka på den fina dagisvisa "Solen skiner, himlen är blå" och här kommer texten (som jag bara var tvungen att klistra in, Finns egentligen fler verser men nu bjuds det endast på denna...)


Sång

"Solen lyser, himlen är blå,
vad det är skönt att leva då.
Högt i topp går allas humör
och det är det som susen gör.


Rösta på mig och min bikini!

Ja, nu är jag med i en tävling om att få designa Nelly.com:s egna bikini. Jag ligger långt efter den som ligger etta kan man säga men jag hoppas på att kunna knata in på första platsen ändå. Hoppet överger en aldrig... =)
Det här är mitt bidrag:


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Upp eller ner i vikt

På bussen till jobbet idag pratar en kvinna väldigt högt om vilka problem hon har som inte kan gå upp i vikt och visst kan det vara ett problem. Lika väl som att man har problem med att gå ner i vikt kan det vara ett problem att gå upp i vikt. Hennes vännina frågar hur hon gör för att gå upp i vikt och svarar som att det vore självklart "jag äter". Hon berättar att hon försöker äta nattmacka och sen hör jag inte exakt vad hon säger mer än att hon pratar om vad hon gillar och inte gillar. Vänninan kliver av pch jag kan inte låta bli att vända mig om och ta en glutt på vem denna kvinna ör. Några busshållplatser senare kliver hon av och vad gör människan, jo, tar fram en cigg. Jag hade lust att skrika till människan. Sluta med dina giftpinnar så kanske du går upp i vikt!!! (För det gör man tydligen när man slutar röka).
Själv gick jag 20-30 minuter till bussen och framme på jobbet gick jag till gymmet och körde spinning i 20 minuter.

Mindre tid

Idag är det lite av en hektiskt dag, därav blir det ett kort inlägg. Vi har mycket att gära då vi varit en två man kort den här veckan. En som varit hemma för vård av sjukt barn och en som varit ute i Sverige och "turnerat" för Bolibompa". Så nu blir det till att ligga i. Jga har iaf något att se fram emot till kvällen då jag ska till Mary och träffa tjejerna.

Tjing!

Working out

Jojo, då har man avverkat ett pass med Aerobic-dance i SVT.gymmet. Härligt känns det. Kroppen är genomarbetad och nu blir det en paus imorgon inför fredagens eventuella gympass. Jag unnade mig själv en sushi-lunch, tyvärr var den inte så god som jag hade hoppats på. Synd, när man tänker att man unnar sig något. Better luck next time...

Phoneless

Idag känner jag mig lite naken. Inte för att jag inte har kläder på mig, för det har jag. Utan för att jag glömt min kära Iphone hemma. Det är inte klokt vad tomt det känns när man inte har sin mobila telefon med sig. Där har jag min klocka, min almanacka, alla telefonnummer och därtill en massa (egentligen) onödiga funktioner men som jag är flitig användare av. Jag sitter på mitt jobb och får maila ut till alla mina medarbetare att idag är Fredrika utan sin kära Iphone och kan bara nås vi mail eller personlig kontakt. Det är för jäkligt! Att man blir så begränsad utan den mobila telefonen. Får en att tänka på hur det var innan den landade i våra ägor. Om man var försenad eller rent av inte kunde komma till det möte man bestämt... Hur gick det till!?

Tjing!


Ett välbehag

Efter ett pass med core följt av ett annat med spinning är jag ganska slut. Men känslan är otroligt skön. Ett välbehag som känns ut i fingerspetsarna. Jag tänker att "nu har jag gjort mitt". Dagen är fulländad. Trött men härligt skön i kroppen. Som belöning får jag gå tillbaka till redaktionen och äta den lunch jag så gärna ville ha redan innan passen började. Idag en kantarellpaj och vitkålssallad. Så gott! Tänk om man hade tid för att träna varje dag och om det var hälsosamt att träna varje dag, va härligt det vore. Nu tar jag med mig mitt välbehag resten av dagen.

Tjing!

The weddingdress

Måndag och det känns faktiskt helt okay. Jag tycker att jag haft en produktiv men skön helg. I lördags bar det iväg mot Södertälje tillsammans med Nettan för att kika efter bröllopsklänning och faktiskt. Jag lyckades hitta en. Det var den första som jag känt satt bra. Ordentligt bra. Jag bestämde mig dock för att suga på karamellen lite och fundera en smula innan jag la 8.500 kronor på en klänning jag ska ha en dag i mitt liv. Viserligen en väldigt väldigt viktig dag i mitt liv. Men det är mycket pengar! Så vi åkte vidare till ytterligare en butik, men där fanns inget att hämta, tyckte jag. Vi åt lunch och sen bar det hemmåt igen. Väl hgemma efter att ha diskuterat klänningen både i bilen hem och med några vänner och svärmor gick jag in på det fina internet och googlade efter klänningen för att jag kände att bilden av klänningen började bli suddig. Jag hade fått klänningens märke och modelnummer uppskrivet på en lapp så det var väldigt enkelt att söka efter den. Där var den, på flera sidor. Och den var så fin! När jag tittar vidare en stund upptäckte jag att priset på klänningen var något helt annat mot vad den kostat i butiken och helt plötsligt kändes det enormt överkomligt för den klänningen. Jag fortsatte grubbla och ringde Nettan som varit med under dagen för att lyssn amed henne igen. Hon tyckte att det bara var att slå till. Så i igår beställde jag äntligen min bröllopsklänning och nu väntar jag med spänning. Jag tycker att det är lite läskigt att beställa något på nätet men nu är det gjort och jag får återkomma om min upplvelse av det. Jag kommer inte lägga ut bild på den då det känns roligare att det inte är så många som sett den innan bröllopet. It´s gonna be a surprise!

Nu är det dax att keep on working!

Tjing!

"Diggiloo Diggiley"

Idag är det guldbyxor oxh svart tröja som gäller. Känner mig lite upp-piffad mot att gå i jeans och ordinary-tröja. Nice. Idag är det en lång dag igen. Jag ska sitta kvar till sändningen av Bolibompa klockan 18 ikväll för att se så allt går bra med hemsidan. Sen får vi se om jag har ork kvar att dra förbi ett gäng gamla högskolekamrater på Riche för en drink. Men det tar vi då.

I eftermiddag ska jag få möjligheten att gå på Manusskrivnings workshop. Det ser jag fram emot! Hoppas på att få med mig bra kunskap i kappsäcken.

Ha en bra dag!

Tjing!

Twittrande människa

Jag startade en Twitter-profil för  (jag tror det är) över ett år sedan men har varit otroligt dålig på att använda den. Men så igår tog jag tag i det igen. Jag lyckades få Twitter till I-phonen och vilken skillnad! Blev så himla glad att jag utan problem också kunde lägga upp bilder. Jag vill så gärna använda mig av bilder mer i min blogg men det är väldigt knepigt. Inte via min mobil iaf som ahde varit det ultimata sättet. Nu måste jag använda mig av en digital kamera för att sedan föra över bilden till en dator och sen lägga upp den på bloggen. Det händer bara inte. Inte allt för ofta iaf. Så nu är jag så glad att jag kan twittra i bilder! Om du vill följa min twitter är mitt användarnamn Fredrika_K. Där har jag bland annat lagt upp en bild på lampa jag hittade igår som jag tyckte var så snygg. Tyvärr också så dyr.

Händer i studion

Det här är vad som hände i studion alldeles nyss... små kissekatter!!!


I Bolibompastudion är det ständigt nya upptåg. Idag besök av två kattungar!

Bröllopsbestyr

Jojo, tiden går i rasande fart. Idag är jag i full färd med att spana på bröllopsbuketter. Har hittat en som jag fastnat för. Kanske det blir lite modulering men annars fastanade jag för den direkt. Har hört mig för med Mr T vad han tyckte och även han tyckte om den. Så nu gäller det att gå till en blomsterbutik och höra mig för om de kan göra den. Jag vill inte förstöra för dem som ska komma på bröllpet genom att avslöja för mycket. Därför lägger jag heller inte upp bild på den.

Idag kom vi hem från landet vi lunch. Det har varit en jätteskön helg med mycket sol och MYCKET snö. Blev till att skotta en hel del. Igår var vi en sväng till badhuset i Katrineholm också. Jättemysigt!

Nu saka jag fortsätta min rundtur på nätet efter brudbuketter och se om jag hittar någonm konkurrent.

Tjing!

Helgen börjar på fredag...

Nu börjar helgen... eller ja, strax iaf. Idag går jag nämligen halvdag då vi ska till landet i helgen. Det ska bli så mysigt! Vi har skaffat element till vår stuga så nu blir det förhoppningsvist varmt och gott där inne. Ska bli spännande att se hur tomten ser ut nu efter all snö också. Kanske taket har ramlat in?! Det blir hur som helst en hel del skottning till att börja med. Skotta  vägar fram till husen och skotta tak. Förhoppningsvist kan jag bjuda på lite bilder senare. Nu ska jag fortsätta jobba.

Tjing!

Tipp topp

Idag kände jag att det var dags. Kliva ur mina jeans och sätta på mig leggings och en ny tröja. Så blev det. Har ju inte känt mig på topp ett tag så idag försökte jag anstränga mig lite. Igår på träningen kände jag att det var första gången som det inte var oövervinnerligt jobbigt vilket var så skönt! Kände att jag börjat "komma tillbaka" igen och det är verkligen nice. Men nu ska jag inte säga för mycket för då kommer antagligen nästa pass kännas som det värsta jag gjort. Jag nöjer mig med att det var riktigt skönt igår.

Bröllopsplanerna rullar på. Mr T:s och hans bestmans kläder är klara så nu är det bara mina och tärnans kvar. Har tänkt mig en tripp till Södertälje nästa helg och kolla klänningrna där och hoppas så klart på att hitta "den rätta". Tänk att det ska vara så svårt! Det finns så otroligt många olika men inte någon som jag gillar... än....

Ikväll är det tjejmiddag som gäller. Ska bli jättemysigt!

Tjing!

Dagens musik

Edward Maya, stereo love

Back on track

Nu känner jag att min "brake" från min ordinary blogg är över. Jag vill tillbaka, så här är jag. Mitt liv har varit lite rörigt (minst sagt) den "senaste" tiden, därav det röriga med bloggandet. Nu har det lugnat ner sig, otroligt skönt!

Idag skiner solen in genom förnstret på jobbet och man blir verkligen sådär glad av solsken och värme! Jag längtar verkligen till sommaren! Nu kan jag iaf känna att våren inte är allt för långt bort. Gatorna börjar bli av med det tjocka lagret snö och asfalten gör sig påmind och gluttar mer och mer fram. I helgen ska vi åka till landet vilket ska bli otroligt mysigt! Jag ser verkligen fram emot det.

Igår var jag och träffade en av mina vänner och åt middag vid Odenplan. Gott gott och trevligt trevligt. Hon är gravid och herre min je vad magen börjar bli stor. Jag tycker verkligen att det är fint! Man såg riktigt hur den lilla rörde på sig där inne och la sig "till rätta" om och om igen.

Nu har jag börjat igen och är helt enkelt... back on track...

Tjing!

RSS 2.0