Gott Nytt År!

Önskar jag Er alla. Det här blir det sista inlågget för i år. Jag och Mr T har förberett middag för kvällen och väntar nu på att vår vän Mary ska komma hit. Det blir ett lugnt Nyårsfirande och det ska bli riktigt skönt. Vi har bullat upp med trerättersmiddag, dataspel, film, godis, nyårsfirande, skumpa mm. Hoppas vi har allt vi behöver. Lyckades göra en rejäl storstådning idag också, inför nya året och allt. Har varit förkyld den här veckan och det satte sig på halsen. Men idag har jag fått tillbaka min röst om än med lite wiskytoner. Hoppas på att vara ännu bättre imorrn. Idag fick vi också in det nya skrivbordet i arbetsrummet. Det blev jättebra! Så nu ser det prydligt ut igen. Helt i min smak.
Hoppas ni alla får en lyckad start på året!

Gott Nytt År!

En vanlig tisdag

Så var det tisdag. En helt vanlig tisdag. Hade tänkt ringa svärmor och kollat om hon ville åka till IKEA men så kände jag att jag nog inte orkade det. Igår kväll började jag få ont i halsen. Inte bra! Och i morse när jag vakna var det inte bättre, men heller inte sämre. Kan ju vara en helt vanlig förkylning. Kanske glömde halsduken igår?!

Igår bar det av för att titta på festlokal på kvällen. Den ligger på Långholmen och verkar faktiskt riktigt bra. Maffig lokal som ligger centralt. Försökte idag igen få tag på det första stället som vi fortfarande är intresserade av men de kunde tydligen inte bestämma något förrän efter trettondagen då de "öppnat" igen. De har ju inte precis stängt, men de arbetar tydligen inte denna vecka. Måste säga att jag inte tycker att vi blivit så väl bemötta på det stället. Känns liksom inte lika roligt att ha festen där längre eftersom de inte är engagerade.

Idag flyttar min vän Mary och det ska bli så roligt att ha henne på lite närmare avstånd. Nu blir det faktiskt riktigt nära, tilll och med på rätt sida av stan. Hoppas på att kunna åka dit redan idag och se hur hon bor. Såklart kommer allt vara en enda stor kartong men det är spännande!

Jobbar hemifrån idag också och kommer nog göra det imorrn med om inget annat händer. Skönt. Har påbörjar andra laget med färg på min spegelram idag så den ska nog kunna bli färdig för att sättas upp idag. Gäller bara att vi har grejer till att göra det med hemma.

Vi har nu iaf bestämt oss för vilket inbjudningskort vi ska skicka iväg för bröllopet. Jag känner mig riktigt nöjd! Hur det ser ut tänker jag inte förtälja än. Måste ju ha något som får er att hänga kvar på bloggen ;).

Nä, nu ska jag och Jersey ta och äta lite lunch tror jag. Börjar bli dags för det i alla fall.

Tjing!

Julefrid och Nyårstid

Jojo, nu är julen förbi och det är dags att se fram emot det nya året. Härligt härligt! Julen firade jag med Mr T:s släkt och familj. På julafton hemma hos Mr T:s mamma. Det var jätteskönt. Vi sov kvar där till juldagen då vi åkte hem för att få gäster. Pelle och Nathalie kom över på sopp-middag och lite tv-spel. I lördags gav vi oss ut på shopping och fyndade skor, på söndagen blev det också till att ge sig ut bland affärerna och vi hittade även då lite smått och gott. Mr T tog initiativet till att kika på vigselringar och det var riktigt roligt, men svårt! Tänk vad mycket fint det finns! Men jag hittade ett par stycken som jag blev mer förtjust i. Idag jobbar jag hemifrån vilket är rätt skönt. Dock lite småjobbigt då jag inte får allt att fungera som det ska... ibland blir jag väldigt trött på teknik.

Vi har inte bestämt oss helt för hur vi ska göra med nyår. Om det inte dyker upp något speciellt skulle det vara skönt att bara fira vi två. Jag och Mr T. Ett lugnt nyår. Men vi får se hur det ter sig till slut.

Idag har jag även hunnit slipam och måla en spegel jag tänkt ha i hallen. Så här ser den ut just nu:

Från trä till vit.

Ska bli roligt att få upp den på väggen sedan! Det behövs också! Lite småjobbigt när mn inte kan ta sig en sista titt på hur man ser ut innan man kliver över tröskeln.

Dags att fortsätta med da wörk...

Tjing!

2 dagar före jul

Tänkt att det bara är två dagar kvar till jul! Härligt! Idag är sista dagen jag sätter rumpan på kontorsstolen innan jul. Ska bli så skönt med några dagars ledighet! Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu (jag vet inte vad det är som har fastnat på linsen, tror att det är en spegling, det är iaf INTE ett flygande tefat!):



Igår hade vi jullunch på jobbet vilket var jättetrevligt. Jag mådde dock inte tipp-topp så jag hade lite svårt att få i mig mat, men det gick ner. Tror att jag hade som blodsockerfall. Blev alldeles skakis och svimfärdig. Men efter ett tag gick det över. Idag ska jag efter jobbet åka hem och kanske lyckas slå in julklappen till Mr T. Vi får väl se... beror på om jag lyckas få tag på en sak som jag inte har hemma. Annars får det bli ett projekt för morgondagen.

Nä, dags att sätta fart för ju förr jag blir klar desto snabbare får jag gå hem.

Tjing!

Julen närmar sig!

Den här veckan är en bra vecka. Jag jobbar bara måndag och tisdag sen är jag ledig i fem dagar! Det ska bli så skönt! Nu har vi gjort upp planerna för julafton också. Det känns bra, så man vet vad man har att se fram emot.

I lördags var jag "husmor" och bakade julklappar, tvättade, diskade och möblerade om och städade kontoret. Det blev mycket bättre tycker jag, även om det inte är helt färdigt. Det går sakta men säkert framåt. Jag lyckades även med att få klart Mr T:s julklapp! Yihaa! Det har verkligen tagit mig tid att ta ett beslut. Men det är roligt och skönt att det nu är klart. Spännande att se om han blir glad över den. Igår blev det till att ge sig ut. Jag och Mary åkte till en gemensam vän, Anna, och tittade på hennes nya lägenhet. Väldigt roligt att träffas och roligt att se hennes lägenhet också. Det blev till att fika och "snacka lite skit". Sen började klockan rulla iväg och det var dags att dra sig hemmåt. När jag kom hem var Mr T:s mamma där på en fika så jag slog mig ner och pratade lite med dem innan hon gick hemmåt. Det blev en lugn kväll vilket var jätteskönt. Ja förrutom att vi ca 20.30 var tvugna att åka till Mr T:s jobb för att fixa med beställning. De hade nämligen glömt att göra det innan de stängde butiken. Men det gjorde oss inte så mycket att åka dit. För det första var det inte så sent och för det andra så tar det ju inte så lång tid att åka dit (bara 2 tunnelbanestationer bort).

Igår beställde jag också två tapetprover so jag tänkt använda till lite pyssel. Väntar med spänning på att de ska komma!

Idag blir det jullunch på jobbet och det hoppas jag blir smarrigt!

Tjing!

Jag vill tro på en vit jul!

Jag hoppas, hoppas och hoppas att snön som nu trillat ner får ligga kvar till jul och allra helst till nyår också! Jag vill inte ha en grå stockholmsjul. Så här vackert ser det ut utanför mitt fönster på jobbet idag. Visst är det fint!?

Snövy från Jobbfönstret

Igår försökte jag febrilt få klart Mr T:s julklapp men det gick inte. Jag är nu ute och letar efter ett hotell och det är ta mig 17 inte lätt att välja! Jag vill ju att han ska trivas med det också. Den sista utvägen är att ge honom det i julklapp och säga att vi tillsammans får bestämma vart vi ska bo. Men det vore ju roligast att ge honom det klappat och klart alltihop. Nu är i alla fall alla julklappar inhandlade och gjorda. Nej förresten, jag har ju en del kvar av julklapparna som vi gjort själva. Den delen ska jag göra i helgen. Vore väldigt mysigt att få pulsa ute i snön med täckbrallor på sig också, speciellt om det är riktigt bra väder. Hoppas, hoppas!

För tillfället försöker vi snäla in på matkostnaderna och lagar därför frenetiskt mat hemma. Igår gick det mindre bra. Jag skulle göra potatismos och korv (jag vet, inte så kulinariskt men ändock) och hade skalat potatisen och lagt den i en gryta för att koka i vatten. Under tiden det skulle koka tänkte jag bli färdig med Mr T:s julklapp så jag satte mig vid datorn och, ja, jag glömde bort tiden. Jersey sprang runt mig och jamade och jag tänkte bara att hon ville ha uppmärksamhet så jag gav henne det tills jag kände att det lukta bränt. Jag sprang ut i köket och fann kastrullen rykandes utan vatten med bara potatisar i. Vattnet hade helt kokat bort. SÅ länge stod det ändå inte där på spisen. Hur som gick det bra. Det luktade för hemskt och potatisen var bara och slänga men annars var det ingen fara. Det blev till att ringa Mr T och be honom köpa med sig något hem. Så han kom som en liten räddningspatrull med sushi och slutade det hela lyckligt. Sushi = gott!

Tjing!

Brrrr

Det är riktigt kallt ute idag och blåser gör det också. Men det är fint! Fint som snus som man brukar säga (dock inte jag)... Igår kväll kändes det riktigt vintrigt när man kikade ut genom fönstren. Det är verkligen tudelat. Helst skulle man vilja sitta inne med en kopp varm choklad framför en brasa och titta på den vackra naturen med all snö, eller ha på sig täckbyxor, stor mössa och tjocka vantar och pulsa ute i snön - kanske ha med sig picknick och sitta och äta i naturen. Men att bara försöka ta sig till jobbet i en snöstorm är ju inte direkt högst på listan. Nu är det väl dags att vara ledig! Visserligen är det bara dagar kvar tills ledigheten faller in men det känns nästan för långt! Bara snön ligger kvar över jul, helst till nyår så är det bra. Himla trist om den ska smälta bort precis till ledigheten. Den här vintern är för övrigt en sparsamvinter. I alla fall när det gäller inköp av kläder. Jag använder den jacka jag haft i ca 3 års tid (är det redan tre år sedan jag köte den?!) och de skor jag köpte här om året (minns inte om det var förra eller förrförra). Mössor och halsdukar har jag ett antal och likaså vantar så det behöver jag heller inte skaffa mig. Nu gäller det bara att allt håller så behöver jag nog inte köpa något förrrän tidigast nästa år. Det vore bra.

Idag är det Bonde söker fru och jag kan inte låta bli att tycka att det är underhållande. Det är tre program kvar och alla tre går denna vecka onsdag till fredag. Jag ska titta om jag bara har möjlighet. Har jag tittat på hela programmet hittills kan jag ju bara inte missa slutet!

Så här såg det ut på baksidan av vårt hus igår kväll. Snö!

Tjing!

"Hej mitt vinterland"

... "nu är du här". Det var så jag tänkte imorse när jag stod och väntade på bussen på väg till jobbet. Så här såg det ut:

Vinterlandet 091215

Igår fixade jag och Mr T med datorn hemma. Hade fått ett nytt program som behövde installeras. Det tog sin tid men nu är det på plats! Fick inköpt en julklapp igår på vägen hem också. Väldigt bra!

Tänkt att det faktiskt kommit snö nu! Det är med balndade känslor. Det är väldigt fint och mysigt men har man bil är det inte det mest ultimata underlaget... som tur är åker jag inte bil till jobbet utan de gånger vi tar bilen nu när det är snö får vi helt enkelt tänka oss för en gång extra. Hoppas, hoppas bara att det ligger kvar till jul nu. Men det kanske är att hoppas för mycket. Nu är det dags att inta dagens utmaningar!

Tjing!

En mysig tid

Det är faktsikt en riktigt mysig tid nu kring jul. Mysiga ljus, träffar med släkt och vänner och hemliga paket. Även om jag inte är så found-off vintertid annars så är det här den tiden på vintern som såklart är uppskattad även av mig. Att det kommer snö som ligger vitt på taken gör det inte sämre direkt. Bara ett plus. Igår tog vi in granen från balkongen och satte i en ljusslinga och en stjärna i toppen. Pyntet tyckte vi inte att vi skulle pilla dit förrän nästa helg. Jersey älskar som vanligt granen och undrar när det började växa träd inomhus. Sniffar runt och lägger sig på mattan under granen och verkar tycka att det är supermysigt att få komma naturen lite närmare. I fredags gjorde vi julklappar hemma och det blev riktigt bra! Roligt är det också, speciellt om det går bra. Det är som sagt en tradition från vår sida att göra egna julklappar till nära och kära. På lödragen var vi hos Mr T:s mamma på Lucia-middag och det var mycket folk. Alla mostrar, flertalet kusiner och kusin-barn. Och så ett par hundar till det. Riktigt mysigt och god mat! Fick även höra en rolig nyhet. En av Mr T:s kusiner är gravid, så nästa år vankas verkligen många barn runt oss! Ett händelserikt år på familjeplanet helt enkelt. Nya barn och giftermål. Roligt! I går blev det till att få dörrkarmarna på plats till de bägge sovrummen. Nu ser det lite mer ombonat ut, inte betong som lyser i dörröppningarna längre. Nu ska vi bara måla lite på dem och sen dit med dörrar (som också ska målas). Sen bar det iväg ut för att titta på det årliga luciatåget på hästar. Det är väldigt fint där de tågar genom solna med musik ljudandes ur högtalare. Vi tittade med Mr T:s mamma, en av hans mostrar och ett kusin-barn och det är väldigt roligt att uppleva saker med barn. Efter det gick vi vidare hem till Mr T:s mamma och åt resterna från Lucia-middagen tillsammans och vi fick möjligheten att se Häst-tåget en gång till, denna gången från balkongen. Sen bar det hem för att sätta upp granen och ta det lite lugnt innan läggdags. Tiden går så fort! Redan är Lucia förbi. Nu hoppas jag att veckan blir lika mysig som helgen har varit.

Tjing!

Ny dag - nya tag

Igår var jag och Mr T iväg efter jobbet och inhadlade glasburkar till "årets julklapp" som jag inte kan berätta vad det är eftersom det då inte blir någon överraskning. Hur som helst så hittade vi det vi sökte och idag hoppas jag kunna färdigställa klapparna. Nu återstår några julklappar till, sen är jag klar för i år. Vi har (som jag kanske tidigare nämnt) bestämt oss för att inte ha så mycket julklappar i år då vi behöver spara pengar till bröllopet som äger rum nästa år. Men någon julklapp ska "alla" få tycker jag. Imorgon ska vi till Mr T:s mamma på Luciamiddag. Vi blir ett gäng och det har blivit lite av en tradition. Sen får vi se vad söndagen kan ha att bjuda på. Lite stök och bök hemma kanske. Tänk att det då redan är tredje advent! Det är faktiskt lucia då också. Varje år går en lucia-häst-karavan i Solna och den är väldigt vacker och rolig att titta på. Så det hoppas jag få möjlighet att uppleva även i år.

Tjing!

Friskvård eller sjukvård

Idag när jag klev ut genom den automatiska dörren på svt (en dörr som av sig själv snurrar runt ochdet gäller att springa som en liten minitomte med små-små steg för att inte trampa på dörren framför eller bli påputtad av den bakom) möttes jag av ett stort plakat med texten "Friskvård 2010". Jojo! Nu är det dags tänkte jag och gick fram för att plira på lapparna på bordet som stod bredivd plakatet. Sedan plockade jag på mig ett papper för "Anmälan om Friskvårdspeng för 2010" och en lapp för "Inspiratinspass januari 2010". Ska jag nu försöka mig på det här igen så ska jag göra den ordentligt tänkte jag. Visst har jag varit nere och testat på något träningspass någon gång men inte så att jag gjort det till en vana. Men, nu blir det till att välja tänker jag, Friskvård eller sjukvård. Kroppen behöver ju den här träningen! På inspirationslappen läser jag "Spinning 20 minuter, Afrppowerdance 30 minuter, Box 30 minuter och Pilates 30 minuter. Någon av desa kan komma att bli min nästa vän. Eller så blir det helt enkelt hantlarna och trampmaskinen i gymmet. Who knows! Nu ska jag i alla fall ge det en ärlig chans tänker jag. Men det är först 2010 och till dess är det ungefär två veckor. Hur ska jag nu göra för att hålla motivationen uppe till dess? Väga mig varje morgon, insepektera mig i spegeln flera gånger om dagen eller varför inte gå upp och ner för trappan här på jobbet ett par gånger, ja så jag får igång flåset så där härligt. Mabe, who knows...

En ledsam kväll

Igår hade jag en jätte trevlig start på kvällen med Klara. Vi gick och kikade i en bröllopsbutik och jag provade några klänningar. Ett par av dem kändes fina. Men jag tror inte att vi hittat DEN än. Sen gick vi till Sabai-sabai och jag bjöd på middag. Jätte gott och jätte trevligt! Tack Klara! Efter det åkte vi båda hemåt, jag till mitt och hon till sitt. Jag såg till att skaffa mig ett sådant där "access"-kort (sl-kort) som är refill. Så nu är även jag modern och inte en sådan som kör det "gamla"-sättet med papperskort man drar. Nu säger det "blipp" när jag trycker kortet mot plattan och går igenom spärrarna. Lovely! Känner mig som en kvinna på 2000-talet.

Det blev till att slänga sig framför ett avsnitt av Desperate Housewifes när jag kom hem. Säsongsavslutning tydligen. Sen bar det av mot sängen. Jag kunde inte hjälpa att jag kände mig lite nedstämd. Något som inte kändes bra, eller egentligen flera saker. Jag kände att jag inte trivdes stormbra på jobbet. Jag kände mig ledsen över situationen med min familj och uppe på det kände jag bara att jag var... "fel" i kroppen. Riktigt ledsen var jag. Det var skönt att ha Thomas som kramade om mig. Kändes liksom liiite bättre då. Imorse när jag vaknade kände jag mig fortfarande inte så glad... jag känner att jag behöver ett lyft, lite pepp. Det är liksom inte alltid så lätt att försöka vara en glad och positiv människa när man inte blir bemött med samma attityd. När man hela tiden ska behöva fråga om man "får vara med" och känna att man egentligen inte får det men bara för att jag frågade så är det klart. Väldigt flummigt jag vet, men vill verkligen inte måla ut någon/några/något i onödan. Jag känner mig som sagt bara väldigt ledsen. Hoppas på att dagen har något positivt att föra med sig.

Tjing!

Frilla nr 1!

Den här otroligt sköna bilden hittade jag på en kollegas blogg idag med tillhörande text :

"Det gömde sig en sjukt fartig frisyr där under mössan."

Det kan typ inte bli bättre, precis så där vill jag också ha det!

Det gömde sig en sjukt fartig frisyr där under mössan.

Tjing!

Lösenordsskydd

Nu undrar säkert många varför jag skaffat lösenordsskydd på min blogg. Det för att skrämma bort eventuella stalkers. Kommer antagligen ta bort lösenordskyddet så småning om, men för en kort tid vill ja ha det aktiverat.

Igår hände det. Jag köpte ett par byxot. Trots att jag för någon eller några månader sen stid där i butiken och bara kände att nej, det här går inte. Jag kan inte köpa byxor när jag ser ut som jag gör... men. Nu är det gjort. Det hemska är att jag nu har köpt byxir i en storlek jag aldrig tidigare burit. Det är hemskt! För de som inte vet har jag gått upp i vikt av en medicin jag ätit men som jag nu håller på att sluta med. De säger att man går ner i vikt igen när man inte tar medicinen längre men än så länge har jag tyvärr inte fått några positiva siffror. Jag vill verkligen bli mig själv, kroppsligt, igen. Ingenting känns bra att bära och varje morgon är som en liten kamp. Vad ska jag ta på mig idag utan att jag känner mig totalt trashig och kommer i. Inte bra helt enkelt. Så, nu har kag fått agera ut lite av min ledsamhet över situationen.

Idag ska jag iväg med min brudtärna och kika på bröllopsklänningar, ska bli så roligt! Länge sen jag träffade henne nu också. Det är ju inte jätteskoj att testa klänningarna när man inte känner sig så fin men jag måste börja och framför allt bestämma mig för en klänning snart. Sen får det bli till att sy in den om jag lyckas gå ner de kilon jag lagt på mig (vilket jag verkligen hoppas). Hoppas hoppas att vi hittar en riktigt fin klänning idag!

Tjing!


Klara - färdiga - gå!

Helgen har varit produktiv på flera olika sätt. I fredags var jag och Mr T ute och åt med ett gott sällskap på fyra personer till. Det var väldigt trevligt och vi samstämde alla i att vi skulle göra om det! Vi avslutade kvällen vid 22-snåret och jag och Mr T åkte hem och kikade lite på tv innan vi la oss. I lördags hade jag en heldag för mig själv hemma. Det var jätteskönt att få göra det man ville. Inte för att jag inte uppskattar sällskapet av Mr T men ibland är det skönt med egentid. Mr T jobbade och på kvällen var det arbetsfest. Jag strukturerade upp vinden så nu är den ordnad, jätteskönt! Tvättade, diskade och fotatde till föreningens hemsida. Sen möblerade jag om lite i arbetsrummet och kikade på kvällen på "Bridget Jones Dagbok". Det var riktigt härligt att bara ligga i soffan och titta på en bra film och äta gott. Igår, söndag, sov vi väldigt länge. Har inte sovit så länge på flera år. Vi kunde faktiskt inte minnas när vi klev upp så sent senast. Klockan 13 tittade jag på klockan och undrade om jag såg rätt. Så vid 13.30 drog vi oss ur sängen och åt "brunch". Sen blev det till att gå på en promenad innan ljuset helt var borta och efter det ställde jag mig och bakade piroger. Det blev väldigt gott! Så det är vad som befinner sig i dagens matlåda. Ska bara se till att införskaffa en smaskig sallad till så blir det tipp topp. Idag är det jobb som gäller och till kvällen får vi se vad som händer. Jag skulle gärna se till att införskaffa ett par svarta byxor. Känner att inget passar mig i garderoben för tillfället. Riktigt trist!

Tjing!

Älskade kisse-katt!

Alltså det här är bara underbart! Vill ha!



Frdagsmyyys

Så var ännu en arbetsvecka snart avklarad. Imorse sa jag till Mr T: "Åh vad jag önskar att det vore lördag idag". Jag ville verkligen inte kliva upp, ville få ligga kvar och sova vidare. Men icke. Igår hade Mr T över en vän och det blev en riktig spelkväll. Det var verkligen jättelänge sen jag spelade tv-/dataspel och hade gjort klart för Mr T redan på vägen hem att jag inte var så road av det där. Skulle jag inte ha gjort! Den som skrek mest under kvällen var jag och jag skrattade så jag fick ont i magen. Det var riktigt roligt. Det traditionella Super Mario har fått sig en ny skrud. Mr T var såklart Mario, Mr T:s vän var Luigi och själv vart jag iförd en skrud som svamp med väldigt stort huvud. Det var verkligen roligt, grannarna måste ha undrat vad vi höll på med med tanke på att jag skrek rakt ut varje gång jag föll ner i ett hål eller blev puttad på en ondskefull varelse. Det som var extra roligt var att vi alla tre spelade samtidigt på en och samma bana. Det blev liksom lite svårare. Jag är ju lite av en dålig förlorare när det gäller sådan där också, antar att det triggade Mr T lite extra. Det verkade i alla fall så med tanke på att han X antal gånger plockade upp mig och bar omkring på mig (i spelet!), putta ner mig för stup och snodde min svampar (de som gör att man blir stor gubbe). Jaja, summan av kardemumman är att det var väldigt roligt! Här kommer en liten återblick från gårdagen:

En återblick från spelkvällen med Super Mario.



Idag ska jag tillsammans med sex stycken andra gå ut och äta middag. Det ser jag fram emot! Kommer nog bli jättretrevligt! Maten vet jag är god eftersom jag ätit där tidigare. Mums! En härlig avslutning på arbetsveckan!

Tjing!

In english we call it Thursday

Det är verkligen knepigt att ta sig ur sängen för tillfället. Imorse klev till och med Mr T upp före mig och så brukar det absolut inte vara. Kan nog vara pencilinet som gör att jag blivit tröttare. Hoppas på att kunna sova ordentligt i helgen och pigga på mig till nästa vecka. Idag ligger frosten som ett tunt snötäcke på taket utanför mitt fönster. Riktigt mysigt! Det är skönt att få sitta inne i värmen och kika ut i naturen. Fattas bara en god bok och en kopp varm choklad så är lyckan så gott som fulländad. Tänk att det redan är tredje december... känns som att det var augusti alldeles nyss. Jag brukar träffa Em och Mary på torsdagar men den här torsdagen har vi inte bestämt något, än. Får se vad som händer till kvällen. Om det blir till att åka hem och göra Mr T och hans vän sällskap eller om jag ska på tur någon annan stanns. Känns skönt att inte ha ett fullspäckat schema idag.

Igår la en av mina vänner upp ett foto från sitt ultraljud. Tänk vad fantastiskt att man kan se att det ligger en liten människa i magen. Man ser vart huvudet är och magen. Måste vara ännu mer fantastiskt när det är ens egen mage och ens eget barn! Jag glädjs med dig Carro!

Pratade precis med min en av mina kusiner. Hon är så söt! Vi pratade bland annat om bröllopsplanerna. Roligt att hon känns så engagerad! Tack fina fina Aza!

To be continued!

Tjing!


Morgonen efter kvällen

Igår var det till att vara på "screening"-kväll på SVT efter min vanliga arbetsdag. Väldigt roligt! Vi tittade på program som går i TV nu och program som kommer att börja gå inom snar framtid. Jag blir så inspirerad till att jobba mer med TV och det är faktsikt lite jobbigt eftersom jag vet att det inte kommer att bli så inom den närmaste framtiden. Jag vill, jag vill, jag vill!

Imorse var det riktigt jobbigt att ta sig ur sängen. Jag är såå trött! Så trött att jag glömde mobilen hemma. På vägen till jobbet kom jag på att den fortfarande satt i sitt laddningsställ på byrån hemma och det var ingen idé att vända om för att få den med sig. Så om någon försöker höra av sig till mig och jag inte svarar beror det inte på ointresse utan på att mitt huvud inte kunde komma ihåg "nallen" i morse.

Nä nu är det nog dags att återgå till vardagsrutinerna på jobbet.

Tjing!

Superhjältejul

Idag är det första december och det innebär start av årets julkalender som i år heter "Superhjältejul" och handlar om Supersnällasilversara och Stålhenrik och deras två barnbarn. Ska sätta mig och kika på det första avsnittet men jag tror att det kommer bli en bra julkalender. Jag har gjort Sara Edwardssons hemsida så nu hoppas vi att den kommer väl till användning nu när hon är aktuell med julkalendern och allt.

Igår var jag iväg på ett samtal med min familj som inte var det mest upplyftande. Tänker inte ta upp mer om det här men då jag skrev att det var något jag skulle iväg på igår kväll tänkte jag nämna att det hade med min familj att göra. Jag skriver inte ofta om min familj på bloggen och det finns en anledning till det som jag heller inte tänker gå in på nu. Bara konstatera att sådant är fallet.

Idag blir det till att vara kvar lite längre på jobbet då vi ska ha ett möte ikväll och gå igenom diverse barnprogram. Ha en bra första december!

Tjing!


RSS 2.0