En längtan

Å vad jag längtar till jul nu. Galet? Ja kanske. Men jag längtar iaf. Vi pratade här om dagen om hur vi ska göra med julgran och bestämde att "klart vi ska ha en". Bå de jag och Thomas men även Jersey uppskattar en gran så mycket så det vore tråkigt utan. Det är mys med julgran!

Igår åt jag lunch med kusin-vitamin Azarina. Så trevligt! Så roligt då vi inte träffats sen bröllopet. Sushi! I love sushi!


Rensa

Finns det något bättre än att rensa bort skit bland alla grejer man har. Ja det är klart det finns men det är så härligt! Att få slänga saker. Papper som man aldrig tittar på, grejer man aldrig har framme, saker man glömt att man inte slängde förra vändan man rensade, hur tänkte man då!? Idag har vi rensat. Fantastiskt. Har fått inköpt ett par nya kökshandukar också så ett flertal gamla fick åka med soppåsen. Underbart! Helgerna går dock alldeles för snabbt. Imorgon är det måndag igen.

Är på humör...

... för att julbaka. En hel månad för tidigt. Men sugen är jag. Lussebullar, pepparkakor, julgodis och allt möjligt! Det är ju så mysigt! Tänk att det faktiskt är exakt 2 månader till julafton imorgon. Så fort det går! Mys!

Första intervjun på... länge!

Så har jag gjort det. Intervjun som jag bävat lite för. Det var ett tag sen jag gjorde det här. Men det var roligt och gick ganska bra tror jag. Resultatet. S¨här:


http://www.tv3.se/story/hur-lever-vanita-fran-lyxfaellan-idag

(dock inte jag som tagit bilden)

Joråsatt... eller nått...

Första snön faller!

I love it! Helt underbart! Jag blir som ett barn på nytt som hojtar till min man "Titta det snöar!!!". Jag vet att den här snön antligligen inte kommer att få ligga kvar, men det är väldigt mysigt den stunden den finns här. Underbart! Jag kan tänka mig att det inte är fullt lika underbart för dem som tar bilen till jobbet och får borsta och skrapa. Men nu har vi ingen bil. Jag behöver inte skrapa och jag behöver inte borsta. Det lägger jag över på ett annat år. Nu är snön bara härlig, mysig och underbar!

Jo det är väll så att man jobbar va..

Därför lite dålig uppdatering. Å nu gör jag pannkakor. Punkt. Slut.

En räddare i nöden...

... är vad jag själv skulle behövt ha när hela jobbsajten craschade idag på eftermiddagen och allt det jag gjorde under hela dagen försvann... blev ogjort... men det blev jag som blev en liten hjälte. Ensam mamma Linda (från pgm:et Ensam mamma söker" ringde i panik då hon insett att hennes inlägg från natten hade försvunnit från bloggen hennes. Fredrika ryckte ut och letade upp (efter en del vänder fram och tillbaka med teknikavdelningen) inlägget tillslut. Snälla Linda skrev om mitt engagemang på sin blogg.. jo rå såatt man försöker väll... ;)
Läs här:
http://www.tv3.se/blog/mamma-linda/2010/10/15/fn-fn-fn-fn

Over and out - Fredagsmys!

Long time no seen

Jo. Man har väll börjar nytt jobb va. Hinner inte uppdatera något alls. Känns som att jag har börjat komma in i det mer nu, det är skönt. Man är nästan alltid lite olycklig i början när allt är nytt och man tänker "hur ska jag kunna lära mig allt". men det tog faktiskt bara (ca) 4 dagar innan jag lärt mig det viktigaste. Så nu försöker jag klara mig själv och ställer frågor när jag verkligen behöver. Känns jätteskönt! Och roligt! Jobbar ganksa långa dagar, typ 8-19 (eller ibland längre) var det hela förra veckan. Den här veckan är det bättre men ändå långa arbetsdagar. Skönt att vi inte hittat på så mycket på helgerna som varit nu närmast. Nu i helgen var vi bara hemma. I söndags hade vi besök av Mary. Vi tittade på film, åt middag och hon hade med sig såååå goda kakor (eller vad det klassas som). Tack babe!
Nu ska jag jobba vidare så kanske jag kommer hem i vettig tid idag.

Tjing!

Ny dag - ny start

Idag börjar jag mitt nya jobb på TV3. Känns så spännande och roligt! :)
Ska strax fixa i ordning mig och sticka iväg.
Have a nice day!

RSS 2.0