Uppåt - framåt

För att förklara föregående inlägg ska jag berätta vem Mr T är. Mr T är min högst personliga webmaster men också en man som har rollen som sambo, fästman och är delägare av min högt älskade katt kallad J. Mr T får ofta hoppa in när min tid inte räcker till, när jag inte orkar eller helt enkelt inte kan göra det som jag vill ha gjort. Endel kanske skulle kalla honom för en toffel... men då drar man förhastade slutsatser. Han är en man med stor viljestyrka! Mer tid eller text än så tänker jag inte lägga ner på att dementera detta eventuella påstående. Nu har jag i alla fall en blogg med touch av min egen stil. Min blogg går uppåt - framåt!


Nydesignad blogg

Finally. Nu har du fixat bloggen till att vara någorlunda snygg iaf :) bara att kämpa vidare o fylla me massa inlägg, bilder o kommentarer. håll tillgodo ;P /Mr T

Första steget

Så var det första steget taget. Klivet ut i bloggsfären. Jag har länge funderat på om jag ska ta detta kliv av många olika anledningar men har alltså nu beslutat mig för att börja skriva min egen blogg. Så vad innebär detta? Innebär det att jag måste avslöja mina innersta tankar eller bara tala om för världen hur många gånger jag lämnat kontorsstolens mjuka sittdyna? Jag har fastställt att det inte är bestämt. Att hålla ett öppet sinne för vad som ska berättas nästa gång jag skriver. Ingenting är självklart men heller inte omöjligt. Jag ska verkligen försöka att hålla "An Open Mind".


RSS 2.0